WorldVentures Snabbstart

Välkommen till vår fantastiska reseklubb!

Vi har skapat denna sidan för att göra det enklare för dig som är ny medlem i vårt WorldVentures Team.
Det finns väldigt mycket nyttig information om WorldVentures på nätet och när vi startade så kändes det som ett myller och fann att viss information är nyttigare än annan.

Uppe i navigeringen finner du instruktionsvideos, manualer, powerpointpresentationer och råd och tips på hur du skall undvika de fallgropar som alla som är nya går igenom.

Gillar du att resa?

I så fall har du kommit helt rätt. WorldVentures har en fantastisk affärside. De bulkköper resor så att priserna pressas maximalt. Tänk dig att du har ett kryssningsfartyg eller ett lyxhotell och får en förfrågan om att någon vill hyra hela skeppet/hotellet och du får betalt kontant ett halvår/år i förskott för allt? Nog skulle du allt kunna ge dem ett mycket bättre pris än annars?

Detta innebär att man exempelvis kan göra en kryssning med all inclusive i medelhavet för 69 USD eller bo en vecka på ett 4-stjärnigt hotell i Karibien all inclusive för ynka 99 USD.

Som om det vore nog; reseföretaget ROVIA som WorldVentures äger.
Säg att du skall resa till Brasilien eller Thailand i Vinter så betalar du som vanligt det priset som är aktuellt. Om nu priset sjunker över tid så sitter du ju ändå fast med ditt pris för resan, så är det inte om du bokar genom ROVIA.

RateShrinker:

Du blir konstant ombokad till det absolut lägsta priset som resan kostar fram till 2 timmar före avgång, låter inte det helt fantastiskt?
Om det skulle vara så att du skall resa till olika ställen i världen med mellanlandningar så kommer ditt pris att vara för en lokal bokning, inte en internationell.  Till exempel är en resa till Shanghai väldigt mycket billigare för att resan mellan Hongkong och Shanghai blir på lokalt pris.

Bli medlem redan nu och se till att få möjligheter att resa billigt eller gör som vi och tjäna lite pengar på köpet.